Customer Support Specialist - Netherlands

Apply now

Customer Support Specialist (NL)

Bij Insify zijn we op zoek naar een Nederlandstalige Customer Support Specialist om ons team te versterken.

Full-time / Part-time · Amsterdam

Er is bij Insify maar één regel wanneer een klant contact opneemt: jij lost het op met een glimlach. 


Over ons

De wereld om ons heen verandert. Behoeften en verwachtingen van ondernemers vandaag, zijn niet meer hetzelfde als voorheen. Echter, de verzekeringssector loopt hopeloos achter.

Ondernemer volgen ideeën, passies, dromen. Ze bouwen een bedrijf, met bloed, zweet en tranen. Insify is opgericht om ondernemers te ondersteunen met de verzekeringen die hun bedrijven verdienen. Simpel aan te vragen, snel geregeld, scherpe prijzen.

Insify zorgt dat ondernemers kunnen focussen op wat er echt toe doet. Wat je ook doet, hoe je success ook definieert, wij staan klaar, naast onze ondernemers. 

Maak deel uit van het team dat de eerste pan-Europese InsurTech bouwt, gericht op MKB-verzekeringen. Werk in een tech bedrijf waar we met de nieuwste technologie op het gebied van big data en AI geavanceerde verzekeringsoplossingen voor het MKB ontwikkelen.


Jouw rol 

Je zorgt ervoor dat de klanten van Insify een fantastische klantervaring hebben. Wij willen verzekeren zoals verzekeren zou moeten zijn: behulpzaam, vriendelijk, eerlijk en persoonlijk! Je denkt mee over het vormgeven van onze klantervaring en klantondersteuning. Samen brengen wij de klantervaring naar een voor de industrie ongekend niveau.


Als Customer Support Specialist ben je verantwoordelijk voor:

 • Het ondersteunen van klanten via e-mail, chat en telefoon

 • Het constant blijven verbeteren van onze klantervaring

 • Het overtreffen van de verwachtingen van de klant met fantastische service

 • Het meewerken aan product- en procesverbetering vanuit klantperspectief

Jouw profiel 

 • Een uitermate goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift

 • Je bent ambitieus, klantvriendelijk, leergierig en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden

 • Hands-on benadering, accuraat in uitvoering van werk

 • Zelfstandige werkhouding

 • Je vindt het prettig om in teamverband te werken

 • Full-time/Part-time beschikbaar

Wij bieden 

Je krijgt een breed takenpakket binnen een dynamische en leerzame omgeving. We bieden een unieke kans om in een vroeg stadium deel uit te maken een ambitieuze InsurTech. Je krijgt volop de kans om echt impact te hebben en waardevolle ondernemers- / startup ervaring op te doen.

Je komt te werken in een enthousiast en ambitieus tea dat bestaan uit unieke en ervaren ondernemers (Hello Fresh, Bloomon, Sum Up, Blendle) en experts op het gebied van Technologie en Verzekeringen. 

Daarnaast bieden wij:

 • Ruime, marktconforme vergoeding
 • Werken op afstand of in ons (fantastische) kantoor in Amsterdam
 • Alles wat je nodig hebt om je werk goed te doen, zoals een laptop en headset

Over Insify

We zijn een team dat wordt geleid door ervaren ondernemers die succesvolle bedrijven hebben opgebouwd in fintech / e-commerce (bijv. HelloFresh, Bloomon, SumUp, Blendle, eBuddy).

Samen hebben we een missie om de zakelijke verzekeringssector opnieuw uit te vinden op basis van Technologie, Big Data en AI. 

Insify heeft onlangs €15 miljoen aan groeigeld opgehaald in een investeringsronde onder leiding van tech-investeerder Accel!

Apply for the job